Чоловік спочатку побив студента і натравив на нього собаку, а потім схопився за сокиру

До Личаківського відділу поліції 27 липня, близько 21.30, надійшло повідомлення про те, що біля одного із житлових будинків на вулиці Пасічній у Львові невідомий чоловік побив місцевого жителя і натравив на нього свого собаку, який вкусив юнака за ногу.

До Личаківського відділу поліції  27 липня, близько 21.30, надійшло повідомлення про те, що біля одного із житлових будинків на вулиці Пасічній у Львові невідомий чоловік побив місцевого жителя і натравив на нього свого собаку, який вкусив юнака за ногу. Про це повідомили у ГУ Нацполції у Львівській області.

Коли на місце події приїхали правоохоронці, хуліган забіг у свою квартиру, взяв сокиру та вибіг на вулицю, де почав погрожувати працівникам поліції та мешканцям будинку, які стали свідками події. На зауваження кинути сокиру на землю, останній не реагував.

«Чоловік поводився неадекватно, він знову забіг у свою квартиру, взяв кухонний ніж почав погрожувати вже своїй дружині, яка втекла з помешкання. Правоохоронці затримали хулігана і доставили в Личаківський відділ поліції, після проведення слідчих дій він поміщений в ІТТ. З місця події медики швидкої госпіталізували 18-річного студента одного із коледжів Львова. У нього діагностовано кусані садна ноги», - розповів заступник начальника Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

Як встановили правоохоронці, 47-річний львів’янин, біля під‘їзду житлового будинку, в якому він проживає, безпідставно ображав дівчину. Юнак, який проходив неподалік, заступився за неї і тим самим викликав агресію чоловіка, який накинувся на нього з кулаками та натравив свого пса, який вкусив  юнака за ногу.  У подальшому хулігана було затримано працівниками поліції. З місця події вилучено сокиру та кухонний ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (Хуліганство, пов'язане з опором представникові влади чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії,- караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: