Онищенко піде у відстравку

Народний депутат Олександр Онищенко, який, імовірно, перебуває за кордоном, фігурант справи про зловживання під час реалізації газу, видобутого у спільній діяльності з ПАТ «Укргазвидобування», написав заяву про відпустку, повідомляє перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

Про це інформує Інтерфакс.

 
«Цей лист зробив мій вечір учора. Уявіть собі: депутат у бігах Онищенко написав... заяву про відпустку! Перевтомився... і КЗпП (Кодекс законів про працю - ІФ) гарантує йому, бідоласі, відпустку. Я отримала цього листа на підпис перед своїм відрядженням на Донбас і, чесно кажучи, навіть розгубилася - що з ним робити», - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

 

 
«Попросила парламентських юристів і знавців регламенту дати консультацію - що робити в такому випадку? Цікаво, Клюєв (екс-нардеп Сергій Клюєв - ІФ) теж напише заяву про відпустку? Оскільки за КЗпП має право», - додала Геращенко.

 
Як повідомлялося, 22 червня Національне антикорупційне бюро і САП викрили організаторів схеми з розкрадання коштів під час видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування», у результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.
Верховна Рада 5 липня дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт народного депутата О.Онищенка - головного фігуранта "газової" схеми. 27 липня генеральна прокурор України Юрій Луценко в середу підписав повідомлення про підозру О.Онищенку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: