Піарник Трампа вчився на українських політиках, – Сюмар

«Трамп і Манафорт. Той випадок, коли не варто недооцінювати піарників. А особливо з клієнтами типу Трампа, де «короля грає свита», – написала народний депутат Вікторія Сюмар.

За її словами, визнання Криму і зняття санкцій з Росії – не витвір розуму рудого мільярдера з надмірними амбіціями, а месидж Манафорта, який бачить східноєвропейську політику з позиції грошей і так оцінює вагу України та Росії в геополітиці.

«Манафорт тут не просто працював на Януковича та Партію регіонів. Він спостерігав за українськими політиками і вчився. Значна частина поведінки Трампа – це зчитування Манафортом українських противників Януковича, з якими Янукович боровся і програв. Манафорт засвоїв свій український урок. Він тут вчився реальному популізму і тепер використовує його в Америці з усіма цими гаслами типу «встати з колін» без жодної конкретики... Парадокс – популізм і нереальні обіцянки підкуповують бідних ефективніше за гроші, проте діють не довго. Сподіваюся, в США це не триватиме далі жовтня. І геополітичні фантазії імені Партії регіонів не творитимуть реальну геополітику», – зазначила Сюмар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: