У Львові шахрай вкрав гроші «швидких грошей»

У Львові шахрай заволодів коштами установи, яка надає послугу «швидкі гроші», в сумі 120 тисяч гривень.

Зловмиснику оголошено про підозру, правоохоронці перевіряють можливу причетність працівників компанії до шахрайської схеми. Про це повідомили в ГУ НП Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 викрили шахрайську схему заволодіння коштами підприємства, що надає фінансову допомогу фізичним особам (послуга «швидкі гроші»).

Працівники поліції встановили, що 29-річний львів‘янин, використовуючи електронно- обчислювальну техніку через мережу «Інтернет», шляхом обману працівників ТзОВ, надав   електронній   системі,   яка   перевіряє платоспроможність та особу клієнта для отримання кредитних коштів неправдиві дані щодо 48 осіб - позичальників, зокрема скановані копії паспортів, інших важливих особистих документів та їх підроблені електронні  підписи.

На підставі поданих фіктивних документів, львів’янин заволодів  грошовими  коштами  ТзОВ  на загальну суму 120 тисяч гривень, перерахованими у якості «оnlіnе» кредиту на розрахунковий рахунок відкритий ним в одному з акціонерних банків. Отримані на свій рахунок кошти чоловік використав на власні потреби без наміру повернення ТзОВ.

27 липня зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190 КК України  (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно- обчислювальної техніки - карається позбавленням воді на строк від трьох до восьми років).

На даний час правоохоронці перевіряють можливу причетність посадових осіб даного ТзОВ до шахрайської схеми незаконного одержання кредитних коштів.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: