У центрі Львова батьків вчитимуть, як захистити дітей від опіків

Цієї суботи, 30 липня, у центрі Львова батьків вчитимуть, як запобігти опікам дітей у побутових умовах. Кожен охочий зможе отримати інформаційні буклети з корисною практичною інформацією, а дитячі педіатри та хірурги нададуть безкоштовні консультації.

Unparalleled SophisticationТакож для дорослих проведуть тренінги з моделюванням побутових ситуацій на кухні, під час яких діти найчастіше отримують опіки. Захід організований у рамках українсько-американського проекту «Проти опіків».

«У центрі міста зараз гуляє багато батьків зі своєю малечею, тому ми й обрали такий формат – провести навчання на вулиці. Сподіваємося, що такий захід буде дійсно корисним для батьків і допоможе попередити опіки у дітей», - розповідають координатори проекту «Проти опіків».

Дата і час: 30 липня 2016 року, 12.00-15.00.

Місце:  проспект Свободи, 28, поруч фонтану, напроти Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

Довідка. Проект «Проти опіків» (Scald Burn Preventin Program in Ukraine) ініціював у Львівській області професор Гарвардської медичної школи і лікар бостонської клініки Shriners Hospital for Children Геннадій Фузайлов. Спонсор заходу - медичний центр «Інтерсоно Медікавер Груп».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: