Замлинський не розуміє, чому шахтарі вийшли на протест

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський висловив здивування сьогоднішньою акцією протесту шахтарів.

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський висловив здивування сьогоднішньою акцією протесту шахтарів, повідомляє ІА Дивись.info.

«Вони мали спілкування з міністром профільним, головою ОДА. Вийшла невелика частина але мені дивно, бо є порозуміння з профспілками, є розуміння того, яким чином будуть перераховані кошти. Сьогодні зранку на рахунки людей зайшла певна сума коштів і всі про це знали», - заявив заступник голови ОДА.

За його словами зараз шахтарі мають можливість збільшити випуск продукції.

«Попереду  опалювальний сезон, є доручення уряду, щоб забезпечити певний обсяг вугілля,  є розуміння того, що будуть кошти. Нам треба збільшувати видобуток, всі можливості для цього,  зараз треба виробляти і відвантажувати якомога більше  продукції а не проявляти незрозумілу позицію», - заявив Замлинський.

Водночас він визнав що ситуація з заборгованістю залишається напруженою. Шахтарям ще не виплатили усіє зарплати за травень. При цьому страйків заступник голови ОДА не очікує.

«Є прийняті певні рішення, виділені  кошти, зараз відбувається актування вугілля енергогенеруючими компаніями, звірка, хто кому винен, тому для чого зараз це піднімати я не розумію», - підсумував чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: