Садовий висловив підтримку лікарю Савчину

226155

Мер Львова Андрій Садовий висловив підтримку члену партії «Самопоміч» і львівському лікарю Василю Савчину, якого звинувачують у отриманні хабаря, пише Дивись.info.

Мер Львова Андрій Садовий висловив підтримку члену партії «Самопоміч» і львівському лікарю Василю Савчину, якого звинувачують у отриманні хабаря,  пише Дивись.info.

Про це очільник міста заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Я особисто і мої соратники ніколи не пробували «відбілювати» членів «Самопомочі» чи працівників міської ради, які порушили закон. Є факт злочину - відповідай по закону і жодні попередні заслуги не мають значення. Ми виключаємо з фракцій, ініціюємо відкликання мандатів, допомагаємо слідству у всіх випадках, коли є доведений факт порушення закону чи просто негідної поведінки.

У випадку з Василем Савчином цілком інша історія. І я особисто буду відстоювати чесне ім’я цього чоловіка, авторитетного опікового хірурга, який врятував десятки життів львів’ян і не тільки. Мова йде про очевидну спецоперацію. І цілком очевидно, що її жертвою п. Савчин став виключно через причетність до «Самопомочі». Адже за таким прецедентом в Україні можна посадити практично усіх лікарів.

Учора всі новинні ресурси писали про «корупціонера з «Самопомочі» і, на жаль, ніхто не поцікавився його версією подій. Я прошу почитати і лише тоді робити висновки.», - написав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: