Через стрільбу в Одесі поранено нацгвардійця

У суботу, 30 липня, до чергової частини Приморського відділу поліції м. Одеси надійшло повідомлення про те, що на вул. Маразлієвській біля парку Шевченка сталася стрільба і було поранено бійця Національної гвардії України, який виконував службові обов'язки.

Про це інформує Інтерфакс.

 

Як повідомляє в неділю Відділ комунікації поліції Одеської області, під час з'ясування всіх обставин події було встановлено, що четверо бійців Національної гвардії несли службу з охорони публічної безпеки та порядку на вулицях Одеси. Між ними і групою з трьох молодих людей виникла сварка, яка переросла в бійку.

 

29-річний житель Одеської області дістав стартовий пістолет, перероблений під травматичну зброю і здійснив кілька пострілів у бік 26-річного військовослужбовця Національної гвардії.

 
«Після стрільби група молодих людей почала втікати в сторону вул. Троїцької, де їх затримали інші військовослужбовці Нацгвардії. Постраждалого було доставлено у медичний заклад, де лікарі йому діагностували вогнепальне поранення грудної клітки і таза. Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився», - йдеться в повідомленні.

 
Затриманих молодих людей доставили до Приморського відділу поліції Одеси. Зловмисника, що стріляв, затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: