Нардеп Парасюк заледве пройшов на контракт в ЛНУ ім. І. Франка (фото)

parasyuk

Нещодавно народний депутат України Володимир Парасюк хизувався у Фейсбуку, що вступив до ЛНУ імені Франка на економічний факультет.

Утім, нардеп забув додати, що серед 51 претендента він аж на 49 місці, а за екзамен нардеп має втричі гірший результат, аніж перший абітурієнт у списку вступників.

Справа в тому, що на 50 місць набору (бюджетного і контрактного) подався лише 51 абітурієнт, відтак, конкурс склав лише 1,02 людини на місце. І лише завдяки цьому позафракційний депутат Верховної Ради України 8-го скликання зміг отримати місце у навчальній групі.

13663583_269639713419810_467669412_o

Тепер Володимир Парасюк буде студентом-заочником за спеціальністю Облік та аудит.

При цьому цікаво, що оцінка Парасюка, яка обчислюється як сума балів документа про освіту, сертифікатів ЗНО, вступних випробувань та додаткових балів, склала 39 балів із можливих 100. Іспити складати - це вам не в Раді голосувати...

Не зважаючи на такі низькі оцінки, нардеп Парасюк таки стане студентом економічного факультету, але вчитиметься за контрактом.

Нагадаємо, що Володимир Парасюк – один з 12 депутатів, які не мають вищої освіти. Спочатку він вступив до «Львівської політехніки», але пішов звідти. За словами самого нардепа, через шалену корупцію. Потім вступив на факультет електроніки Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Фізична та біомедична електроніка», звідки перевівся на економічний, бо зрозумів, що «це не його». Однак з отриманням диплома так і не склалося. Як Володимир Парасюк розповідав у численних інтерв’ю, навчання покинув через порваний меніск. Але тепер, здається, таємниця таких численних невдалих спроб отримати бодай якийсь диплом розкрита.

Безымянный

Про те, як нардеп подавався гризти граніт науки, читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: