Смертельна ДТП: одна людина загинула, четверо – у лікарні (фото)

У Бродівському районі сталася смертельна ДТП. За попередніми даними, причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху водієм легкового автомобіля.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 липня, о 01.15, на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Гаї Смоленські Бродівського району. За попередніми даними, 20-річний житель міста Броди, керуючи автомобілем «Опель Віваро», не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з КамАЗом, під керуванням 55-річного жителя Львівщини, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП на місці події від отриманих травм загинув пасажир легковика, водій та троє пасажирів іномарки, жителі Київської та Львівської областей, віком 20-23 років,  із травмами різного ступеню важкості госпіталізовані в лікарню.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: