Я особисто буду відстоювати його чесне їм'я, – Садовий про лікаря Савчина

І я особисто буду відстоювати чесне ім’я цього чоловіка, авторитетного опікового хірурга, який врятував десятки життів львів’ян і не тільки.

  

Про це написав мер Львова 30 липня на своїй сторінці у Фейсбук.

На думку мера це очевидна спецоперація, і жертовою Савчин став виключно через те, що причетний до «Самопомочі».

«Учора всі новинні ресурси писали про «корупціонера з «Самопомочі» і, на жаль, ніхто не поцікавився його версією подій. Я прошу почитати і лише тоді робити висновки.

Василь Савчин:
«Пацієнтка самостійно звернулася до мене з проханням виконати естетичну пластичну операцію якомога швидше, оскільки у неї запланована поїздка. Щоб допомогти пацієнтці, я перервав відпочинок, 26 липня виконав оперативне втручання після чого повернувся на відпочинок до сімʼї у Карпати.
28 липня увечері мені зателефонував чоловік пацієнтки із вимогою терміново приїхати оскільки стан пацієнтки погіршився і є болі у животі. Не розуміючи що могло спричинити погіршення, адже операція пройшла без ускладнень, будучи відповідальним за своїх пацієнтів, я залишив сімʼю у Карпатах, а сам виїхав до Львова.
Зранку, у пʼятницю 29.07.2016 р, я прийшов у відділ, побачив пацієнтку, яка без проблем прогулювалася по коридору відділення. На моє запитання «що сталося, що Вас турбує?» отримав відповідь, що у неї усе добре і вона хоче йти до дому. Я виконав перевʼязку, оглянув пацієнтку, переконався що з пацієнткою все гаразд, побажав їй всього доброго і збирався повернутися на відпочинок до сімʼї.
У момент, коли я вже був перевдягнутий і покидав лікарню передзвонив чоловік пацієнтки з проханням зайти у палату, оскільки він хоче особисто подякувати за проведене лікування.
Я повернувся, зайшов у палату, чоловік засунув мені у руки гроші і у цей момент зʼявилися правоохоронці.
Ось так мені подякували!»

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: