У Львові навчали розвивати бізнес та залучати грантові кошти

Сьогодні, 2 серпня, у Львівській облдержадміністрації відбулася бізнес-зустріч представників Європейського Банку Реконструкції і Розвитку та суб’єктів підприємницької діяльності.

Зустріч викликала чимале зацікавлення серед місцевих підприємців та зібрала понад 130 прогресивних бізнесменів, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Як зазначив директор департаменту економічної політики ОДА Роман Филипів, облдержадміністрація завжди готова допомагати місцевим підприємцям, зокрема долучати до співпраці європейських партнерів, аби разом розвивати бізнес на Львівщині та сприяти залученню міжнародних коштів у наш регіон.

Під час зустрічі провідний менеджер консультацій для малого бізнесу ЄБРР Катерина Ріг поділилася порадами про те, як правильно розвивати власний бізнес, та хто може допомогти сформувати стратегію розвитку бізнесу, розробити маркетингову стратегію, корпоративний сайт та інтернет-магазин, навчити правильно працювати з персоналом та налагодити систему менеджменту. Зокрема, вона закликала долучатися до реалізації консалтингових проектів, які пропонує ЄБРР.

«Ми допоможемо вам у реалізації консалтингового проекту, який надасть  можливість покращити ваш бізнес. Також частково компенсуватимемо витрати на ці проекти у межах 50-90% від їх вартості - наголосила Катерина Ріг. - Аби долучитися до співпраці з нами, підприємство має відповідати таким основним критеріям: кількість працівників не повинна перевищувати 250 осіб, функціонувати на ринку не менше 2 років, володіти позитивною динамікою  росту та гарною репутацією».

За її словами, ЄБРР уже вдалося реалізували понад 600 проектів, у тому числі понад 100 із залученням міжнародних експертів. Фінансовими донорами, зокрема, є Євросоюз, уряд Швеції та США. Найбільш активно на сьогодні до співпраці долучаються працівники харчової промисловості та торгівлі. При чому шанс розвиватись мають як представники бізнесу, так і самі консалтингові компанії: для їх працівників розробляють спеціальні тренінгові курси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: