У Стрию хуліган побив поліцейського

Вчора, 1 серпня, у місті Стрий молодик завдав тілесні ушкодження працівнику поліції.

Вчора, 1 серпня, у місті Стрий молодик завдав тілесні ушкодження працівнику поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що до правоохоронців 1 липня, близько 21:00, надійшло повідомлення від фельдшера бригади швидкої медичної допомоги про те, що медикам, які прибули за  викликом до парку на вулиці Нижанківського у місті Стрий, потрібна допомога працівників поліції, щоб припинити хуліганські дії молодого чоловіка.

На місці події працівники групи реагування патрульної поліції з’ясували, що швидку допомогу  викликав 25-річний житель Стрия повідомивши, що, начебто, медичної допомоги потребує його вагітна подруга, котрій на вулиці стало зле. Коли медики зрозуміли, що виклик безпідставний, між ними та чоловіком виник конфлікт. При цьому молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, став ображати лікарів та виражався на їхню адресу нецензурною лайкою.

На зауваження правоохоронців молодий чоловік відреагував агресивно та кинувся з кулаками на працівника поліції, спричинивши йому тілесні ушкодження. Щоб заспокоїти дебошира, правоохоронці доставили правопорушника до відділу поліції.

Досудове слідство за даним фактом завершено. Обвинувальний акт щодо 25-річного чоловіка за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, скеровано до суду.

Вчинене карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: