Двох курсантів Нацакадемії звинувачують у замовному вбивстві

Військова прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох курсантів Національної академії Сухопутних військ, які вчинили замовне вбивство.

Про це повідомляє сайт головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону скерувала до Славутського міськрайонного суду Хмельницької області обвинувальний акт стосовно двох курсантів 1 курсу Національної Академії Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного Б. та О.

Слідство встановило, що один з курсантів Академії, діючи на замовлення 30-річної дружини покійного, завітав у гості до потерпілого і умисно наніс численні удари по голові чоловіка.

У цей час для підмоги у разі опору жертви, за діями виконавця злочину спостерігав його спільник – товариш по навчанню. Опісля ж холоднокровного вбивства курсанти залишили приміщення квартири і на потязі з міста Славута повернулися до Львова.

Як було встановлено у ході досудового розслідування, підозрювана замовила вбивство чоловіка через бажання останнього після розлучення самостійно виховувати їхню спільну дитину.

Згідно з Кримінальним кодексом України підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: