ЛМКП «Львівтеплоенерго» ліквідує дві підвальні і побудує нову модульну котельню

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього року заплановано збудувати ще одну модульну котельню на вул. Коновальця, 103, передає прес-служба ЛМР.

За словами тепловиків, будівництво нової модульної котельні дозволить ліквідувати дві підвальні котельні на вул. Коновальця, 99 і Коновальця, 103. Обладнання в цих котельнях відпрацювало свій термін експлуатації, ККД котлів не більше 60%. Натомість, у модульній котельні буде встановлено сучасне обладнання, яке забезпечить значну економію енергоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигуна, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами.

Також будуть проведені ремонтні роботи з реконструкції котельні і теплової мережі на вул. Коперника, 27 та котельні на вул. Левицького, 67 тощо.

Нагадаємо, під час літньої ремонтної кампанії ЛМКП «Львівтеплоенерго» готує до нового опалювального сезону усі об’єкти теплопостачання, які є на балансі підприємства – 100 котелень, 133 ЦТП, 431 км. теплових мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: