У Львові безкоштовно проводитимуть повірку лічильників одразу у домівках

13931602_1160066910699058_970395928_o

У «Львівводоканалі» запровадили періодичну повірку водолічильника з використанням переносних повірочних установок, або встановлюють лічильник з обмінного фонду підприємства.

У «Львівводоканалі» запровадили періодичну повірку водолічильника з використанням переносних повірочних установок, або встановлюють лічильник з обмінного фонду підприємства.

Про це сьогодні, 3 серпня, під час брифінгу розповів міський голова Львова Андрій Садовий, повідомляє ІА Дивись.info.

За його словами,  такі нововведення дозволять суттєво зменшити незручності для споживачів та значно зекономити робочий час працівників «Львівводоканалу».

«Колись у минулі роки було багато дискусій стосовно лічильників, хто їх має купляти та як робити повірку. Сьогодні мешканець багатоквартиного будинку, якщо йому потрібно здійснити повірку лічильника, то йому нікуди їхати не потрібно. Представник «Львівводоканалу» приїжджає робить повірку, безоплатно, і в разі потреби встановлює новий лічильник, це також безкоштовно послуга. За останні три місця у місті було встановлено більше 200 тисяч нових лічильників», - розповів Андрій Садовий.

13901723_1160066944032388_327525771_o

За його словами, це нововведення пов'язане з тим, що є багато фактів крадіжки води і дуже багато є лічильників, які не працювали в зворотньому напрямку.

«Нові лічильники сконструйовані так, що їх не можливо скручувати. Що стосується людей, які живуть в приватному секторі, то безоплатна послуга повірка лічильників буде впроваджена з наступного року», - додав мер.

Додамо, що повірку лічильників мають проводити з періодичністю один раз на чотири роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: