Фестиваль «LeoCult» збере на Львівщині stance-машини з кількох країн світу

13 серпня на Львівщині пройде грандіозний щорічний фестиваль автомобільної культури «LeoCult», пише Дивись.info.

На ньому буде представлено багато унікальних автомобілів з низькою «посадкою» (кліренсом), які у світі сьогодні об’єднані в окремий автостиль -  stance.

Подія вдруге відбувається на теренах Західного регіону і вже має чималу аудиторію.

«Фішка нашого фестивалю в тому, що ми презентуємо занижені автомобілі. Ті, які шоргають пузом по асфальту», - каже співорганізатор фестивалю Андрій Гаєвський.

Водночас, унікальність stance-автомобілів не лише в тому, що вони дивують око «низькою посадкою», маючи укорочену підвіску, а ще й у формі та положенні коліс у арках (ширина диска, ширина і профіль гуми і тому подібне), що гармонійно доповнює незвичний образ залізного коня.

Цьогоріч на захід реєстрацію пройшли вже близько 60-ти автомобілів, але це ще далеко не фініш. Серед тих, хто виявив бажання представити свого чотирьохколісного друга публіці, є не лише українці, але й чимало іноземців. Зокрема, мешканці Білорусії та Молдови. Очікують організатори і на польських автолюбителів.

До слова, перший фестиваль LeoCult-2015 зібрав  понад 75 учасників та більше 1200 глядачів.
Організатори ж запрошують на дійство не лише автомобілістів, але і всіх тих, кому цікаво більше дізнатися про stance-культуру та побачити унікальні машини з України та з-за кордону.

«Цього року у нас ще вступає класифікація. Зокрема, це stance-автомобілі, рейдкари, машини oldschool (до 90-их років) та кастом (багі, байки). », -  розповідає співорганізатор фестивалю Андрій Гаєвський.

Також на фестивалі можна буде сфотографуватися з автомобілем, який найбільше сподобається та розпитати у власника про машину все, що цікавить, зізнаються організатори.

Крім цього, на всіх учасників заходу чекають цікаві та пізнавальні конкурси. Зокрема, по заміру найнижчого автомобіля та визначення ТОП-8 найкращих машин цьогоріч.

Неповторну ж атмосферу забезпечить місце проведення фестивалю. А це – база відпочинку «Сокіл», що у селі Родатичі неподалік Львова.

Стартує автомобільне шоу о 12:00 годині.

LeoCult – пізнаємо красу автомобілів разом.

Дивись.info – офіційний медіа-партнер фестивалю.

фото: Інтернет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: