На Львівщині відзначили кращих поліцейських

З нагоди відзначення 1-ої річниці створення Національної поліції України на Львівщині відзначили кращих поліцейських, пише Дивись.info.

З нагоди відзначення 1-ої річниці створення Національної поліції України, на Львівщині відзначили кращих поліцейських, пише Дивись.info.

Зокрема, за сумлінне виконання службових обов'язків  та вагомий особистий  внесок у справу боротьби зі злочинністю,  кількох працівників ГУ Нацполіції у Львівській області нагороджено подяками і преміями у розмірі тисяча гривень.

«Усі ми на даний час є учасниками історичної події – становлення та реформування органів внутрішніх справ у Національну поліцію України. Сьогодні відзначається перша річниця від дня її створення. Жити та працювати у період реформ непросто. Сьогодні склад головного управління області виконує поставлені завдання в складних умовах. Теперішні реалії вимагають від нас усіх більше ефективних підходів до боротьби зі злочинністю, вдосконалення стратегії та тактики протидії криміналу у тому числі із залученням сучасних високих технологій.», - наголосив т.в.о. начальника Головногоуправління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Окрім вищого поліцейського керівництва, привітати правоохоронців завітали і представники Львівської облради та Львівської облдержадміністрації, які також  вручили свої подяки та грамоти частині правоохоронців.

Не залишились поза увагою в цей день і поліцейські Львівщини, які перебували  у зоні проведення АТО. Сьогодні їм  вручили посвідчення учасників бойових дій (АТО).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: