Порошенко закликав малазійських бізнесменів вкладати в Україну

Президент України Петро Порошенко закликав представників малазійського бізнесу інвестувати в Україну.

Про це пише Інтерфакс.
«Інвестуючи в Україну, ви можете отримати недорогі виробничі потужності, близькі до ринку ЄС, можливість найняти висококваліфікований український персонал», - сказав президент на зустрічі з малайзійськими бізнесменами у рамках офіційного візиту до Малайзії.

 
«Я впевнений, що сьогодні настав час для малазійських інвесторів приїхати в Україну, де є великі можливості в різних секторах економіки. Враховуючи величезні промислові та сервісні потенціали наших країн, ми маємо рухатися до більш складної та креативної спільної роботи», - сказав П. Порошенко.

 
Розповідаючи про напрями, куди можуть вкладати свої гроші інвестори, президент України назвав сільське господарство, ІТ-індустрію, космос і авіацію.

 
«Україна має повний цикл транспортного та пасажирського авіабудування. Вона також виробляє авіаційні двигуни, а також продукцію авіаційного призначення у багатьох відношеннях, що перевищують закордонні аналоги», - сказав він.

 
За його словами, співпраця у сфері оборони може вивести економічні зв'язки між двома країнами на більш високий рівень.

 
«Україна входить до числа країн з розвиненою промисловою базою і високим науково-технічним потенціалом. Україна зацікавлена в розширенні співробітництва в усіх галузях промисловості, зокремасуднобудуванні, машинобудуванні, легкій промисловості, металургії та хімічної промисловості», - сказав П. Порошенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: