З жовтня українські і закордонні паспорти можна буде оформляти у ЦНАПах

Львівська міська рада спрощує мешканцям отримання послуг.

Відтепер усі послуги мешканці Залізничного району можуть отримати «на місці» – запрацював новий Центр надання адміністративних послуг на вул. І.Виговського, 32. Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат – все це доступно у новому офісі ЦНАП. У тестовому режимі офіс почав працювати 2 серпня. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, це не останній ЦНАП, який місто відкриває цьогоріч.

«Ми спільно відкривали Центри надання послуг у Сихівському районі, в Личаківському, Шевченківському. Є для Галицького району в нас в Ратуші. Сьогодні мешканці Залізничного району отримають цей прекрасний Центр, де можна прийти і отримати усі послуги, де можна прописатись/виписатись, це все робиться за 2 год. З жовтня і українські, і закордонні паспорти також можна буде оформляти у Центрах надання послуг. Плануємо восени, орієнтовно жовтень-листопад, відкрити ще один Центр у Франківському районі. Але нема прив’язки до місця проживання. Мешканці міста Львова можуть отримати послуги у будь-якому Центрі, який ближче до роботи чи місця проживання. Є чіткий стандарт, чітка якість. Люди, які тут працюють, проходять відповідний вишкіл, набираються на конкурсній основі. Як правило, це молоді люди, які зовсім по-іншому сприймають світ. Дуже важливо, щоб комунікація з працівниками органів місцевого самоврядування була з повагою та пошаною до всіх мешканців, які звертаються», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«ЦНАП на І.Виговського – це вже п’ятий офіс після пл. Ринок, який ми відкриваємо у Львові. І кожного разу, відкриваючи офіс, додаємо додаткову функцію, враховуючи і попередній досвід інших офісів, і відгуки відвідувачів, щоб ЦНАП надавав весь комплекс послуг належної якості і людям було комфортно. Зокрема, на І. Виговського встановлена система пост-терміналів, тобто є можливість одразу оплачувати послуги на місці», - розповідає Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: