В Україні запустили додаток для пошуку напарників по спорту

Засновниця bit.ua та Fitness Geek Camp Тетяна Гриньова, а також Женя Шимальський з командою Noisy Miner розробили новий додаток, що дає змогу швидко відшукати в своєму місті (районі, вулиці) компаньйона для спільних занять спортом.

Fitior уже успішно запрацював у Києві. Додаток доступний російською та англійською мовою. Версія 1.0 розроблена для іОS, а вже восени її представлять для операційної системи Android. Працює додаток за принципом соціальної мережі.

Зараз тут є доступними більше 40 видів спорту. Є можливість знайти напарника для бігу, плавання, катання на велосипеді, занять у тренажерному залі. Крім того, можна ділитися власними успіхами, викладати фото тренувань, переглядати де і яким спортом займаються друзі, спілкуватися в чаті, переглядати стрічку фітнес-активності та ділитися постами в інших соцмережах.

Розробники хочуть запустити додаток також у Лондоні та Нью-Йорку. У наступній версії творці додадуть можливості пошуку тренера, фітнес-заходів і фітнес-клубів та запрошення на тренування інших користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: