Заарештували підозрюваного у вбивстві львів’янина Тараса Познякова

Колишнього бійця «Правого сектора» Дмитра Голуба з позивним Тоф сьогодні арештували на два місяці за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar львів’янина Тараса Познякова.

Як стало відомо з джерел в правоохоронних органах, його затримали у четвер 4 серпня, в День Національної поліції силами кількох спецпідрозділів, пише Страна.

Також у Тофа знайшли кілька стволів зброї.

Нагадаємо, львів’янин Тарас Позняков, який працював помічником судді Шевченківського районного суду, 4 квітня зник у Києво-Святошинському районі приблизно за 35 км від Києва. Вранці він виїхав зі Львова на власному автомобілі Audi A6, взявши невідомого попутника через популярний сервіс BlaBlaCar, але до Києва так і не доїхав.

Згодом в одному з гаражних кооперативів знайшли автомобіль Тараса Познякова зі слідами крові. Експерти встановили, що водій був убитий трьома пострілами. Однак тіла Тараса так і не знайшли.

У викраденні і вбивстві водія Blablacar Тараса Познякова підозрюються колишні бійці «Правого сектору» Закарпаття - Луан Кінгісепп (позивний Лука) і Дмитро Голуб (позивний Тоф). Мотивом вбивства називається бажання заволодіти його автомобілем.

36-річний річний Дмитро Голуб, реєструвався на сайті BlaBlaCar і зв'язувався з Тарасом Познякова з акаунта вигаданої дівчата. Це вдалося з'ясувати, після того, як в будинку Голуба був виявлений його ноутбук під час обшуку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: