Канадці вчать українців підтримувати фермерські господарства

5 серпня, делегація українських фахівців та представників влади, яка перебуває з робочою поїздкою у Канаді, зустрілась із другим заступником Міністра АПК Канади Фредом Горалом, щоб ознайомитись із програмами підтримки сільського господарства.

Зокрема, йшлось про фінансову підтримку у напрямках: АгроІнвестування, АгроСтрахування, АгроФінансування, АгроСтабільність та АгроВідновлення.

Таку інформацію оприлюднив перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський, який у Канаді представляє Львівщину.

«За останні два роки на фінансування цих програм виділено 1,5-1,7 млрд. канадських доларів. А підтримка побудована на принципі співфінансування: фермер-місцева влада (громада)-провінція-держава, що дозволяє правляти ризиками, збільшувати конкурентоздатність та підвищувати обсяги виробництва.», - епже Ростислав Замлинський

Також за час поїздки делегація відвідала ферму ЛСМКамей, Канадську асоціації кооперативів, кооператив АгроПур,  завод з виробництва сиру Saint Hyacinth, сімейну ферму Масіко, кооператив AgriLait та ферму Ретаіз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: