З першого разу не вийшло. В ОДА проведуть ще одну зустріч щодо програми святкування Дня Незалежності

3a666821a155017f3ac9ec3d87d295a89b078897

Учора в стінах Львівської обласної державної адміністрації відбулася зустріч із представниками громадськості Львівщини, аби обговорити план заходів до святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України. Активне зацікавлення до святкування річниці виявили, зокрема, представники ГО.

Як інформує сайт ЛОДА, в загальному  до обговорення долучилося понад 30 представників різних ГО. Активні мешканці області висловлювали власні пропозиції стосовно відзначення 25-ї річниці незалежності. Зокрема, пролунало безліч цікавих ідей, щодо створення відео сюжетів, фотовиставки, які ілюструватимуть основні етапи на шляху до проголошення Незалежності України та діячів, які найбільше до цього долучилися.

Для того ж, аби сформувати остаточний перелік заходів, врахувавши пропозиції громадськості, через тиждень у ЛОДА проведуть ще одну зустріч-нараду.

Уже відомо, що річницю  Незалежності святкуватимуть упродовж 19-28 серпня по всій території області. Серед найцікавіших та наймасштабніших заходів, що відбудуться безпосередньо у святкові дні (23 та 24 серпня) – фініш «Зіркової естафети» та святковий концерт «Молода Незалежність» на площі перед пам'ятником Тарасові Шевченку, а також святкова програма «Українська діаспора і Україна воєдино» у дворику палацу Потоцьких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: