Львівській активістці погрожують через те, що вона шукає зниклих солдатів (Фото)

12418020_452876721574196_6911038399101193551_n

Голові Громадської ради при УСБУ у Львівській області та активістці Галині Янко погрожують у зв'язку з її діяльністю, пов'язаною з пошуком зниклих українських солдатів.

Про це вона заявила на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Сьогодні вчергове отримала дзвінок з погрозою, щоб не шукати зниклих наших солдатів. Дуже їм не сподобався мій останній допис, про громадських псевдопошукачів. Цей допис підтримала величезна кількість сімей хлопців, що зникли безвісти, які мені пишуть і дзвонять безперестанку і просять не залишати пошуки.
Як Голова Громадської ради при УСБУ у Львівській області розцінюю дзвінки з погрозами, як перешкоджання діяльності як громадської ради, так і СБУ в частині пошуку полонених, а також осіб, що причетні до цих дзвінків, як таких, що працюють на країну агресора і терористів. Громадська рада при УСБУ у ЛО працює виключно в правовому полі, а нещодавно отримана інформація, за моїм дорученням, вже перевіряться. Розумію, що раз пішла така активність значить ми на правильному шляху. Я вірю, що полонених вдастся обміняти, як би це комусь не подобалось.», - написала Галина Янко.

янко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: