Садовий звинуватив «свободівців» у просуванні ухвал на земельну ділянку за адресою Варшавська-Соснова

Мер Львова висловився стосовно рішення суду у справі Варшавська-Соснова. Як ми повідомляли раніше, Господарський суд Львівської області скасував договір оренди земельної ділянки.

Зважаючи на це, забудовника зобов’язали повернути земельну ділянку територіальній громаді міста Львова.

Як заявили у прес-службі ЛМР,  мер міста задоволений рішенням суду.

Водночас Андрій Іванович у своєму коментарі звинувачує свободівців у просуванні ухвал на оренду земельної ділянки.

 «Щойно завершилось засідання суду і суд прийняв рішення скасувати всі ці ухвали. Приємно, що результативна частина суду ідентична зі зауваженнями міського голови, які були мною винесені, коли я ветував ці ухвали. Я ці ухвали ветував, «свободівці» їх пхали, і ми маємо сьогодні цю біду, яка триває вже не перший місяць. Приємно, що суд зайняв принципову позицію, для людей сьогодні радісний день. Що будуть робити горе-забудівельники я не знаю. Вони мали б вибачитись перед людьми, забрати свою техніку, розрівняти площадку, а ми б мали допомогти людям облаштувати якісний сквер.

Це ділянка, яка не може бути передбачена під житлову забудову, бо це близько до житлових будинків, мешканці категорично проти забудови, забудівельники зайшли на територію школи. Там велика кількість проблем, яка не дає можливості будувати житло і забудівельники це знали, але хочуть силою передавити, використовуючи документи, які мають дуже багато сумнівів», - цитує Андрій Садового прес-служба ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: