У Золочеві змія приповзла в садок

Сьогодні, 8 серпня, на вулиці Набережній змія приповзла до будинку дитячого садку, передає Золочів.нет.

Сьогодні, 8 серпня, на вулиці Набережній змія приповзла в садок і не на жарт налякала дівчину, передає Золочів.нет.

Вдома була сама 18-річна дівчина, яка вішала випраний одяг у саду. Дівчина почула як щось сильно біля неї сичить, подумала, що це кіт басейн пробив, а потім аж побачила перед собою зміюку. Страшенно перелякалась. Зателефонувала до мами, котра на допомогу покликала сусідів. Сусіди відрубали змії голову. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

У спеку зазвичай при річках та озерах люблять бути змії, тому як і малим, так і дорослим варто бути обережними. Як правило, змії самі не нападають, але коли випадково на змію наступити – змія може вкусити. Тому пам’ятайте – легше запобігти укусу, ніж лікувати його наслідки.

З огляду на постійну фіксацію випадків укусів зміями людей, Головне управління ДСНС України у Львівській області наголошує на необхідності дотримання заходів безпеки під час відпочинку на природі.
Йдучи у ліс, необхідно одягнути гумові чоботи або черевики, штани із цупкої тканини, які не облягають щільно ноги – вони допоможуть людині навіть при нападі змії залишитися неушкодженою. Розсувати зарості рекомендується довгою палкою, щоб не наражати себе на зайву небезпеку.
Намети треба закривати щільно, не залишаючи жодної щілини, взуття і одяг забирати у середину. При переміщеннях вночі і в сутінках, треба бути максимально обережним – більшість плазунів саме у цей період найбільш активні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: