Яким буде спорткомплекс на вулиці Кастелівка після реконструкції (Фото)

kastelivka1-8dd0d2f916b2a403502879db46ac68f7

Львівська міська рада напрацьовує проект реконструкції одного із спорткомплексів міста, що розташований на вулиці Кастелівка.

Львівська міська рада напрацьовує проект реконструкції одного із спорткомплексів міста, що розташований на вулиці Кастелівка.

На сьогодні цей спорткомплекс перебуває на балансі ЛКП «Спортресурс» та потребує проведення капітальних відновлювальних робіт, адже тут відсутні якісні роздягальні та душові, а також покриття спортивних майданчиків виконано з асфальту та перебуває у незадовільному стані.

Під час проведення реконструкції передбачається, що будуть повністю відновлені всі існуючі спортивні зони на спорткомплексі, а також буде облаштовано нове міні футбольне поле із штучним покриттям.

Зокрема, тут можна буде комфортно займатися такими видами спорту, як легка атлетика, включаючи біг, стрибки в довжину та висоту, а також регбі, американський футбол, міні-футбол, теніс, баскетбол, а ще буде облаштовано гімнастичний комплекс для стріт-воркауту і вуличні тренажери. Для легкої атлетики передбачається бігове гумове покриття, для регбі та американського футболу – натуральна трава з дренажною системою. Кожна із спортивних зон має мати окреме освітлення. А вже цього року планується виконати наливне мультиспортивне покриття на баскетбольному майданчику, відновлювати який почали в минулому році.

Окремо для узгодження проекту із усіма зацікавленими сторонами управлінням проводяться зустрічі як і з спортивним середовищем міста, так і з мешканцями мікрорайону, адже після реконструкції спорткомплекс і надалі залишиться відкритим і доступним для місцевих мешканців для задоволення їхніх потреб у занятті спортом та фізичною культурою.

З 2017 року почнуться самі ремонтні роботи, які будуть проводитися поетапно у відповідності до черговості реконструкції окремих спортивних зон на спорткомплексі та виділених в бюджеті коштів.

Завершення робіт з реконструкції спорткомплексу попередньо заплановано до 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: