Львів'ян запрошують у Шевченківський гай на «Свято хліба»

Львів’ян та гостей міста запрошують на щорічний захід «Свято хліба», який відбудеться 11 вересня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай».

«Свято хліба» має свої традиції, шанувальників, за десять років стало популярним не лише у Львові та області, а й за їх межами. Основною метою заходу є вшанування професії хлібороба, пекаря, відродження традицій випікання хліба.

Буде запропонована також концертна програма, до участі в якій будуть запрошені популярні виконавці, фольклорні, музичні, танцювальні колективи, дитячі гурти. Плануються різні атракції, майстер-класи, дегустації новинок, виставка-ярмарок хлібобулочної, кондитерської та молочної продукції, різноманітні приємні несподіванки, конкурси, учасникам та переможцям яких, передбачені щедрі призи», - розповідають організатори.

Запрошують скуштувати, придбати та насолодитися смаком свіжоспечених хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок, усього смачного та корисного, що виготовили українські пекарі із щедрих дарів української землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: