Завтра у Києві оберуть найкрасивішу та найуспішнішу

Завтра в Києві оберуть переможниць конкурсу успішних і красивих жінок України Mrs World Open 2016, передає УНІА

Завтра в Києві оберуть переможниць конкурсу успішних і красивих жінок України Mrs World Open 2016, передає УНІАН.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила національний директор Mrs World Open Ірина Зайцева - українка, яка виборола призове третє місце на Міжнародному конкурсі «Місіс Всесвіт 2015», що відбувся в Білорусі у серпні 2015 року.

Вона наголосила, що конкурс проводиться серед жінок від 25 до 45 років, які є не тільки красивими, а й успішними, талановитими, які реалізували себе в сім`ї та соціумі. Проект є соціальним і направлений на формування іміджу сучасної українки. Його метою є показати, що в нелегкий для України час українські жінки не перестали бути красивими, духовними, нести з гідністю національні та сімейні культуру і традиції.

Вона повідомила, що для участі у фіналі, який пройде завтра в одному з гранд готелів столиці, відібрано 10 претенденток з різних регіонів України з українським громадянством. Загалом організатори конкурсу вивчили близько 200 анкет найуспішніших жінок, які проживають на території України.

«Ми, коли приймали рішення при відборі, провели велику складну роботу. Було проведено десятки співбесід. І ось наші фіналістки – це найдостойніші українки, географічно від Луганська до Львова, від Києва до Одеси. І я знаю, що кожна з них достойна представити Україну на будь-якій престижній сцені світу», - сказала Зайцева.
За її словами, завтра журі обере двох переможниць. «Інтрига в тому, що завтра в нас буде одразу дві переможниці. І такого немає в жодному іншому схожому проекті. Ми обираємо завтра дві королеви, які зможуть представити Україну на двох міжнародних сценах: одна - серед країн Європи, друга – серед країн світу», - повідомила вона.

Серед членів журі, крім безпосередньо Зайцевої, також артисти театру і кіно, зокрема, Володимир Горянський, радіоведучий Сергій Комаровський, фахівець з пластичної хірургії Дмитро Слоссер.

Результати конкурсу будуть оголошені завтра, про них можна буде дізнатися на сайті проекту та з повідомлень у групах в соціальних мережах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: