Дітям військових влаштували пізнавальну екскурсію на львівське підприємство

На екскурсію виробництвом «Компанії Ензим» завітали діти військових Львівщини. Дітлахам розповіли про дріжджовий завод, чим саме займається підприємство, що виготовляє та провели екскурсію всіма ланками виробництва.

Захід відбувся у рамках проекту «Мій тато захищає Україну». Діткам розказали, що таке дріжджі, як вони ростуть та живуть. А також показали, що з дріжджів можна робити – посмакували свіженькими булочками.

«У міру сил стараємось поєднувати свою роботу і ось такі соціальні справи. Стараємось урізноманітнювати дозвілля діток наших військових. На підприємстві спершу зробили для них невеличку вступну частину про сам технологічний процес, схематично про роботу підприємства розповів наш технолог. Потім була практична частина, показали їм основне – виробництво пресованих та сухих дріжджів», - розповідає Наталія Яцків, HR-менеджер «Компанії Ензим».

На екскурсії побувало 24-еро дітей учасників АТО та учасників «Самооборони Львівщини». Такі екскурсії відбуваються в рамках обласного благодійного проекту «Мій тато захищає Україну!».

«Дітям дуже сподобалось! Вони люблять все нове, а тут ще й все побачили детально. Діти із захопленням розглядали дріжджі під мікроскопом та в захваті були від механізованих автоматичних процесів, особливо пакування, складання дріжджів», - поділилась враженнями Анна Маякова, методист 58-го Будинку офіцерів.

Усі дітлахи в подарунок за екскурсію отримали сувеніри та смаколики. «По завершенню екскурсії ми завітали в наш Інноваційний центр хлібопечення «Хлібний дім» - це останній пункт, де тестують і аналізують нашу продукцію, перед тим як вона потрапляє на ринок. Там для них спекли булочки у формі звіряток та рослин. Також ми презентували їм сувеніри, пізнавальні буклети про дріжджі», - зазначила Наталія Яцків.

Нагадаємо, подібна екскурсія на підприємстві відбувається не вперше. Торік «Компанію Ензим» відвідували дітки учасників АТО та діти Героїв Небесної Сотні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: