На Львівщині польські та українські посадовці обговорюють спільну стратегію розвитку туризму

Зустріч польських та українських посадовців
Зустріч польських та українських посадовців щодо розвитку туризму у Карпатському Єврорегіоні. Трускавець / dyvys.info

У Трускавці Львівської області розпочалася робоча зустріч представників міністерств, парламентарів і регіональних чиновників Польщі та України. Посадовці обговорюють розвиток туризму у Карпатському єврорегіоні.

Про це повідомляє кореспондент «Дивись.Info».

Йдеться про спільне бачення розвитку туристичної інфраструктури та рекреаційних програм у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській і Чернівецькій областях з українського боку та Підкарпатському воєводстві – із польського. Учасники сподіваються разом розробити стратегію ефективного використання природних та історико-культурних ресурсів Карпатського єврорегіону.

[dyvys_blockqoute text="Оскільки Карпатський регіон є спільним для України та Польщі, я сподіваюся, що з обох боків буде розуміння спільного розвитку туризму у цьому регіоні." author="Олександр Ганущин"]

У зустрічі, зокрема, беруть участь директор департаменту міністерства економічного розвитку України Іван Ліптуга, народний депутат України Оксана Юринець, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутат Верховної Ради України Оксана Юринець, заступник міністра спорту і туризму Республіки Польща Давід Лясек, депутат Сейму Республіки Польща Іренеуш Рась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: