Ті, хто мешкають у «ЛНР» та «ДНР» можуть запросто отримати Шенгенську візу

Європейський Союз видає візи громадянам України, які проживають на окупованій території. Однак для отримання візи треба зібрати пакет документів. Зокрема, довідка з банку, роботи та про доходи, інформує 24.tv.ua.

Європейський Союз  видає візи громадянам України, які проживають на окупованій території. Однак для отримання візи треба зібрати пакет документів.  Зокрема, довідка з банку, роботи та про доходи, інформує 24.tv.ua.

Нещодавно у розпорядженні журналістів опинилися документи заявника, який проживає на території ЛНР. Серед документів – витяг з так званого держреєстру ЛНР, а в довідці про доходи – зарплата в рублях. Навіть, незважаючи на це,  візу в італійському посольстві таки затвердили.

Якщо врахувати, що  далеко не кожен українець, який проживає на підконтрольній Україні території отримує позитивну відповідь від посольств європейських країн. Тому МЗС пообіцяли розібратися у цьому конкретному випадку.

Зазначимо також, що з  українським закордонним паспортом без віз можна поїхати до півсотні країн, до яких додалася й Індонезія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: