У Львові, після дня народження, госпіталізували 7 осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція

Вчора, 9 серпня, у Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували 7 осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт.

Вчора, 9 серпня, у Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували 7 осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

В повідомленні йдеться, що вчора зафіксовано групове захворювання та госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну лікарню 8 - 9 серпня групи осіб, що 7 серпня були на святкуванні дня народження за адресою у м. Львові по вул. Панча (Шевченківський район). На святкуванні були присутні близько 20 осіб. Симптоми у тих, що захворіли почали з’являтись ввечері 7серпня.

Станом на 18:00 год. 9 серпня у інфекційне відділення лікарні госпіталізовано 7 осіб, стан потерпілих середньої важкості:

Постраждалим проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів МОЗ України. Налагоджене взаємоінформування між КЗ ЛОР " Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", спеціалістами Львівської обласної клінічної лікарні та відповідальними особами Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у Львівській області. У вогнищі інфекції проводиться епідрозслідування.

Причина можливого отруєння з'ясовується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: