З'явилась можливість виграти грант для підтримки твого проекту

Посольство Австрії запускає нову грантову програму для підтримки проектів, спрямованих на підтримку переселенців. Раніше завдяки програмі було профінансовано вдосконалення терапевтичних послуг у львівському реабілітаційному центрі «Джерело».

Посольство Австралії в Києві запускає Програму прямої допомоги (Direct Aid Program - DAP) на 2016-2017 роки і запрошує подавати заявки громадські групи, неурядові організації та організації приватного сектора, які прагнуть фінансування для підтримки діяльності в галузі розвитку на місцевому рівні в Україні.

Програма підтримує спільні проекти, які залучили бенефіціарів для ідентифікації, проектування та управління. DAP проекти зазвичай реалізуються впродовж відносно короткого часу (не більш як 1,5 роки) з бюджетом приблизно 45 тис. доларів США.

В Україні пріоритет надаватиметься проектам, зокрема спрямованим на поліпшення становища внутрішньо переміщених осіб, особливо жінок та дітейУ 2015-2016 роках Посольство Австралії підтримало чотири проекти DAP у Києві, Львівській та Запорізькій областях.

Зокрема проекти передбачали фінансову підтримку для придбання нового обладнання для покращення діагностування пацієнтів національної дитячої спеціалізованої лікарні у Києві; забезпечення професійними курсами для підвищення добробуту і перспектив зайнятості внутрішньо переміщених жінок у Дрогобичі; надання допомоги для забезпечення основних потреб вразливих внутрішньо переміщених одиноких матерів з дітьми з регіону конфлікту через готівково-ваучерний проект у Бердянську.

Остаточним терміном подання заявок на фінансування проектів DAP на 2016-2017 роки визначено 14 вересня 2016 року до 17.00 (за київським часом). Заявки, що надійдуть пізніше, розглядатись не будуть.

Більш детальну інформацію про програму прямої допомоги можна знайти за посиланнями: www.ukraine.embassy.gov.au/kyiv/dap.html

Форму заявки можна завантажити за посиланням: www.ukraine.embassy.gov.au/kyiv/dap.html

У посольстві радять направляти всі заявки і запити на електронну адресу: [email protected] із зазначенням теми «DAP application»  або «DAP enquiry».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: