На зарплати шахтарям надійшло 200 мільйонів гривень

Уряд перерозподілив видатки державного бюджету із загального фонду державного бюджету, передбачені Міністерству енергетики та вугільної промисловості на 2016 рік.

Це дало можливість спрямувати кошти на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств. Про це повідомили в Міненерговугіллі.

Кошти виділені відповідно до розпорядження Уряду від 27 липня 2016 р. № 537-р, згідно з яким кошти, передбачені за програмою «Реструктуризація вугільної та торфодобувної промисловості» на 150 000 тис. гривень за програмою 1101530 “Державна підтримка будівництва шахти № 10 «Нововолинська» на 50 000 тис. гривень спрямовані для збільшення обсягу видатків за програмою 1101110 «Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції» на 200 000 тис. гривень.

З часу прийняття розпорядження тривало погодження перерозподілу видатків з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету та внесення відповідних змін до розпису державного бюджету Міністерством фінансів.

Учора, 10 серпня, кошти були спрямовані підприємствам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: