Порошенко доручив привести в бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та Донбасом

Президент України Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та на Донбасі.

Про це він заявив під час наради з керівництвом силових структур і МЗС, повідомив глава держави у Twitter.

«Провів нараду з керівництвом силових структур і МЗС», - зазначив Порошенко.

«Доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з АРК та по всій лінії зіткнення на Донбасі», - підкреслив президент.

Нагадаємо, що 10 серпня у ФСБ Росії заявили, що запобігли скоєнню терактів в окупованому Криму на «критично важливих об`єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова», які нібито готувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Також у ФСБ заявили про ліквідацію «української агентурної мережі» і затримання групи «диверсантів».

Путін відреагував на інформацію ФСБ, та пообіцяв посилити заходи безпеки, а також сказав, що Україна перейшла до «практики терору».

Сьогодні, 11 серпня, «глава» Криму Сергій Аксьонов оголосив про намір організувати патруль вулицями Криму з метою «виловлювання українських диверсійних груп».

«Те, що сталося 6, 7 і 8 серпня, ще раз підтверджує терористичну сутність київської влади. Терористи, їх ідейні натхненники та посібники не підуть від заслуженого відплати», – написав «глава» Криму на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: