Українська армія – головний фактор стримування Путіна, – Турчинов

Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що українська армія є головним чинником стримування агресії Путіна та збереження безпеки в Європі, тому «необхідно належно підтримувати та фінансувати українську армію».

Про це інформує Рада національної безпеки та оборони України.

За його словами, засідання Радбезу Росії є продовженням розкрутки брудної провокації проти нашої країни, що розпочали вчора ФСБ Росії та В.Путін.

На переконання О.Турчинова, мета таких дій очевидна - перекреслити мирний шлях припинення агресії та звільнення окупованих територій, посилити ескалацію та створити передумови для загострення конфлікту і подальших агресивних дій Росії.

«Єдине, що сьогодні стримує розгортання нового етапу військової агресії проти нашої країни, - це розуміння кремлівським керівництвом неминучості великих втрат від протистояння з нашою армією», - сказав О.Турчинов.

«Сьогодні наші Збройні Сили, Національна гвардія та інші військові формування - це головний фактор стримування агресії Путіна проти України», - зазначив Секретар РНБО, наголосивши, що це також головний аргумент збереження безпеки в Європі.

«Саме тому, - переконаний О.Турчинов, - необхідно належно підтримувати та фінансувати нашу армію та не зважаючи на протидію багатьох популістів і зрадників з депутатськими мандатами, забезпечити виконання оборонного бюджету поточного року і сформувати гідний бюджет сектору безпеки та оборони на наступний рік.

«Наші вороги мають розуміти, що вони ніколи не поставлять Україну на коліна», - резюмував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: