Загибель російських військових без наслідків не залишиться, – МЗС РФ

Міністерство закордонних справ Росії заявляє, що «шкода, завдана російській стороні, загибель російських військовослужбовців без наслідків не залишаться».

 

Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

«Хотіли б також попередити як Київ, так і його зарубіжних кураторів, що шкода, завдана російській стороні, загибель російських військовослужбовців без наслідків не залишаться», - наголошується в повідомленні.

У МЗС заявляють, що «в нинішніх умовах і до тих пір, поки ми не побачимо будь-яких реальних позитивних зрушень з боку Києва, його відмови від політики терору і провокацій, навряд чи має сенс проводити зустрічі в «нормандському форматі», тим паче на початку вересня в Пекіні, про що ще нещодавно просив П.О.Порошенко».

У заяві також наголошується, що «Порошенко постійно хизується беззастережною підтримкою з боку США, НАТО і Євросоюзу» в «боротьбі за повернення анексованого Криму».

«Потурання цієї риторики з боку Заходу, безсумнівно, зіграло негативну роль при ухваленні українським керівництвом злочинних рішень щодо організації збройних провокацій у російському Криму. Якщо верховний головнокомандувач ЗСУ причетний до цих рішень, то він претендує на роль могильника мирного процесу», - наголосили в МЗС РФ.

10 серпня у ФСБ Росії заявили, що запобігли здійсненню терактів в окупованому Криму на «критично важливих об`єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова», які нібито готувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: