Керівник НАБУ пояснив, чому перше територіальне управління Бюро відкрили у Львові

Перше територіальне управління Національного антикорупційного бюро України вирішили відкрити саме у Львові, оскільки керівництво Бюро розраховує на активнішу підтримку громадськості цього міста і регіоні у протидії корупції.

Про повідомив голова НАБУ Артем Ситник на відкритті територіального управління у Львові, передає кореспондент «Дивись.Info».

[dyvys_blockqoute text="Чому було рішення відкрити перше територіальне відділення НАБУ саме у Львові? Це було моє особисте бажання, оскільки Львів є найбільш прогресивним проукраїнським містом і ми сподіваємося на величезну допомогу із боку громадського активу цього регіону у нашій роботі." author="Артем Ситник"]

Також голова НАБУ анонсував на наступний тиждень проведення зустрічі між керівництвом Бюро та громадськістю.

Водночас голова Львівського управління НАБУ Тарас Лопушанський вважає, що його відомство залишається єдиним правоохоронним органом, у якому рада громадського контролю дійсно здатна впливати на рішення.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відкрили перше в Україні територіальне управління НАБУ. Це представництво куруватиме роботу у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській і Чернівецькій областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: