Поліція Донецької області перейшла в режим повної бойової готовності

Поліцейські Донецької області, які працюють у зоні проведення антитерористичної операції, традиційно, напередодні вихідних днів, перейшли на посилений варіант несення служби, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Поліцейські Донецької області, які працюють у зоні проведення антитерористичної операції, традиційно, напередодні вихідних днів, перейшли на посилений варіант несення служби.

Повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, передає Інтерфакс.

«Понад 4000 поліцейських вишикувалися сьогодні на площах різних населених пунктів Донецької області, щоб заслухати завдання керівництва і встановити головні завдання на вихідні дні», - йдеться в повідомленні.

Як зазначив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Донецькій області Сергій Даниленко, посилено роботу блокпостів, долучено співробітників кримінальної поліції, триває ретельна перевірка транспортних засобів.

Крім служби на блокпостах, посилюється патрулювання вулиць населених пунктів, доріг, на залізничних та автовокзалах, місцях масового скупчення людей, поштових відділеннях.

«Завдання співробітників поліції - своєчасно запобігти провокаціям, незаконному обігу заборонених і небезпечних предметів, особливо зброї та наркотиків, виявити учасників диверсійних груп, незаконних збройних формувань, утримати оперативну обстановку в регіоні й не допустити її дестабілізації», - заявляють у правоохоронній структурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: