Сільська громада власними силами звела дитячий майданчик(фото)

У селі Уличне, що на Львівщині не було ані дитячих майданчиків, ані іншої інфраструктури, необхідної для розвитку дітей, яких у селі завжди було багато. Депутат сільської ради стверджує, що за 15 років для них не робилося нічого, завжди приділялась увага або дорогам, а ж освітленню. Тому громада села Уличне вирішила взяти ситуацію у свої руки, і власними силами звести дитячий майданчик.

У селі Уличне, що на Львівщині не було ані дитячих майданчиків, ані іншої інфраструктури, необхідної для розвитку дітей, яких у селі завжди було багато. Депутат сільської ради стверджує, що за 15 років для них не робилося нічого, завжди приділялась увага або дорогам, а ж освітленню.  Тому громада села Уличне вирішила взяти ситуацію у свої руки, і власними силами звести дитячий майданчик.

У центрі села стояв занехаяних клуб, збудований ще за радянських часів. Ще півроку тому на його території розпивали алкогольні напої та ходили в туалет, а зараз там вже з'явилися дерев'яні гірки та перекривається дах конструкції майданчика.

«Силами громади після відповідного дозволю клуб знесли і почали будувати. Проект замовила громада за власні кошти, сільська рада не допомагала, адже бюджет у неї обмежений», – розповів Дивись.info один з ініціаторів проекту, депутат сільської ради, Марков Андрій Вікторович.

Мрія про дитячий майданчик стала спільною для всіх мешканців Уличного, а до будівництва долучилися й діти: допомагають прибирати територію від сміття та битого скла.

Аби майданчик був надійним та простояв довго, громада вирішила будувати його з екологічно чистого дуба. Всі елементи конструкції зроблені на совість місцевими майстрами.

«Люди долучаються у вільний від роботи час. Допомагають всі чим зможуть: хтось дасть дошку, хтось патики дубові. Адже з коштами у нас проблема», – додає депутат.

Вже є дах, але він ще чекає, коли у громади з'явиться більше коштів.

На фото можете прослідкувати за еволюцією дитячого майданчика.

Читайте також інтерв'ю з мером Дрогобича Тарасом Кучмою.

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: