У Львові замість промзони може з'явитись новий житловий квартал

На вулиці Зеленій відбулося публічне представлення детального плану території у районі вул. Проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини у м. Львові, повідомляє інформаційний портал депутатів ЛМР.

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект. ДПТ охоплює територію приблизною площею 61, 97 га.

Зі слів головного архітектора проекту Юрія Столярова обмежена на півночі – червоними лініями вул. Проектованої, житловими та громадськими територіями, на заході - просп. Червоної Калини та житловими територіями, на півдні – вул. Навроцького та виробничо - складськими територіями, на сході – вул. Зеленою та кварталами виробничо - складської та комерційної забудови.

68280b3682d8f58aceae62fa90e2215b_XL

Основною метою розроблення ДПТ є розташування житлового кварталу з мережею об’єктів обслуговування населення. Більшу частину території ДПТ складають ділянки виробничо-складських та комерційно – складських територій, територія 8-мої міської клінічної лікарні, територія садибної та багатоквартирної житлової забудови (житловий комплекс та гуртожитки), території транспортної інфраструктури (гаражні кооперативи, АЗС, території залізничних віток).

Для перспективної містобудівної діяльності на території в проектних межах передбачається розмістити:

• Школу.
• Два дитячих дошкільних заклади.
• Спортивний комплекс.
• Офісні, торгово-офісні, торгові будівлі, заклад громадського харчування.
• Дві будівлі багаторівневих паркінгів.

Як повідомив Юрій Столяров, нову забудову доповнено рядом інших об’єктів громадського призначення, які розміщено у найбільш важливих місцях території. Це є школа, що знаходиться безпосередньо на вулиці Бузковій, будівлі дитячих дошкільних закладів, спортивного центру, закладів торгівлі, громадського харчування. Для цих будівель примикають відкриті громадські простори, що мають стати осередками активності мешканців даної території та зовнішніх відвідувачів.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вул. Проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини у м. Львові триватиме з 2 серпня 2016 року по 26 серпня 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: