У НАБУ розповіли, як організують боротьбу із корупцією на Західній Україні

Артем Ситник
Артем Ситник / uapress.info

До Львівського територіального відділення Національного антикорупційного бюро увійдуть 16 детективів і 8 осіб персоналу офісу. Представництво куруватиме роботу у 8 областях – Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій.

Про це під час брифінгу на відкритті територіального управління розповів голова НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент «Дивись.Info».

«Персонал територіального управління нараховує 8 працівників. Їхні завдання: контакт із громадськістю, контакт із медіа і логістичне забезпечення роботи НАБУ у цьому регіоні. У Львівському територіальному управлінні НАБУ працюватимуть 16 детективів. Один уже працює – сьогодні доповідав за однією справою. Буде також представник управління зовнішньої безпеки, який буде здійснювати контроль за діяльністю місцевих детективів», – пояснив Ситник.

За його словами, штат Львівського теруправління НАБУ буде укомплектовано найближчим часом, адже конкурс працівників і конкурс детективів знаходяться на завершальній стадії.

Також у керівництві НАБУ розповіли, що територіальні управління розраховані на оперативні дії на місці: отримання інформації та затримання осіб. З'ясування обставин та ведення справи все одно забезпечуватиме головне управління НАБУ.

Загалом на сьогоднішній день в Антикорупційному бюро працюють 515 осіб. Максимально штат може становити 700 осіб, з урахуванням персоналу та детективів і територіальних управлінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: