Володарка титулу «Міс Львів-2016» покаже на «Міс Україні» природну красу — натуральні губи та спортивне тіло (фото)

SXwYZ7Kmm_s

2 вересня, у Жовтневому палаці Києва відбудеться конкурс краси «Міс Україна-2016». Ведучі свята краси - Юрій Горбунов та Катя Осадча. Гостей розважатимуть Джамала, Монатік та інші “селебрітіс”. Цього року частину коштів від продажу квитків перерахують на дитяче відділення Інституту серця.

Львів на Всеукраїнському конкурсі краси представлятимуть дві красуні — володарка титулу «Міс Львів-2016» Любов Бакай та Анастасія Клованич (володарка титулу «Міс усмішка»). Любов Бакай - 20-річна студентка Львівського національного університету імені Івана Франка, навчається на економічному факультеті.

IhSJe4O4YRUНаш журналіст зустрівся із Любов Бакай, щоб дізнатися, як модель готується до «Міс України», як змінилося її життя після здобуття корони на регіональному конкурсі краси.

— Навесні ви стали переможницею «Міс Львів». Що змінилося з того часу? Чи додалося друзів, прихильників у соцмережах, впевненості у своїх силах?

— Справді, змін є багато. Моє життя перевернулося кардинально. Фан-групи у соцмережах немає, але чимало прихильників пишуть, підтримують. Навіть не відкриваю деякі листи... Не сказала б, що після “Міс Львів” у мене додалося більше друзів. Просто не можу називати друзями тих людей, з якими лише зустрічаються на каві, проводжу час. Не допускаю їх до статусу своїх френдів. Дружу лише з перевіреним друзями з дитинства.

До конкурсу “Міс Львів” не працювала навіть моделлю. Тепер мене активно запрошують на різні фотосесії, відеозйомки. Була фотосесія у дизайнерському етно-одязі, та фотосесія в рамках конкурсу “Міс Україна”.

Реалізовую зараз власний соцпроект. Збирала кошти на потреби ЛКП “Збиранка”. Відвідала Грибовицьке сміттєвзвалища і побачила, що працівники не мають необхідного інвентарю. Вирішила купити їм усе необхідне — рукавиці, маски, воду...

Після “Міс Львів” додалося внутрішньої впевненості. Не подумайте, що весь час ходжу з короною — справжньою, чи уявною. Не стала занадто самовпевненою. В особистому житті не має змін. Не маю коханої половинки. Я у пошуках. Не маю ідеального чоловіка мрії. Хочеться, щоб між нами була любов, взаєморозуміння, щоб ми були насамперед друзями.

y_d9f85671

—  Як готуєтеся до Всеукраїнського конкурсу “Міс Україна”?

— Підготовка дуже інтенсивна, але пік підготовки буде з 23 серпня. Зараз часто їжджу до Києва. Там багато заходів: соцпроектів, майстер-класів з макіяжу. Нас вчать дефілювати, танцювати, як себе поводити на сцені. Цього року тема “Міс Україна” - “Природня краса”. Планую бути сама собою, усі конкурсантки будуть з мінімальним макіяжем.

— “Цікава” тема конкурсу... Як можна говорити про природну красу, оскільки, судячи із перших фотосесій усіх конкурсанток “Міс України”, чимало з них мають “накачані губи”...

 — Нічого не можу сказати про інших дівчат, але мої губи не накачані! У мене все природне.

—  На сцені конкурсу “Міс Львів” ви сказали, що зробите усе можливе, щоб привезти корону “Міс Україна-2016” до Львова.

—  Я стараюся, щодня працюю над собою. Попри дуже щільний графік, щодня викроюю час для курсів англійської мови. Займаюся своїм соціальним проектом. Не пропустила жодного запрошення оргкомітету “Міс Україна” до Києва.

—  Активність — це добре, але за вашою надвневненістю, мабуть, криється фінансове стимулювання журі?.. Бо як тоді можна розцінювати ваші слова “Зроблю усе можливе”?

— Ні, про що ви?... Який підкуп журі? Не можу переступати через себе і підкуповувати журі, чи вести якісь інтриги. Це не про мене!

oHN7zWjEkbs

 До речі, не вбачаєте своєю конкуренткою на конурсі “Міс Україна” Анастасію Клованич?

— Добре, що Львів представлятиме ще одна дівчинка — Настя Клованич. Змагатися обом якось цікавіше. Я рада за неї. На “Міс Львів” я з Настею сильно подружилася. Наша дружба була найміцнішою серед усіх конкурсанток “Міс Львів-2016”.

Маєте амбіції щодо участі у міжнародних конкурсах краси?

— Дуже би хотіла взяти участь у якихось міжнародних конкурсах краси. Якби перемогла у конкурсі “Міс Україна”, то б автоматично взяла участь у конкурсі “Міс світу”. Цього року є можливість поїхати на Miss International, “Міс земля», «Міс планета”. Міжнародні конкурси — хороший досвід, буде плюсом для мене.

— Нещодавно ви відпочивали на елітному турецькому курорті — у Даламані, в готелі мережі Hilton. Це був ваш подарунок від організаторів конкурсу - на честь перемоги у “Міс Львів”. Як відпочили, що нового і цікавого відкрили для себе у сонячній Туреччині?

  На відпочинок поїхала разом з гендиректором конкурсу “Міс Львів” Валерією Никифорець та прес-секретарем конкурсу Анастасією Хрищук. Десятиденний відпочинок був казковим, активним. Вразило те, що готель — сімейний, там відпочиває багато діток. Розвинена дитяча анімація, є аквапарк.

Ми плавали в Егейському морі, займалися активним спортом. Занурювалася з маскою під воду, щоб досліджувати дно, каталися на гідроциклах на катамаранах, грали в теніс.

Вперше відвідала Туреччину. Вона мене дуже вразила. Це країна надзвичайно красивої природи, смачної кухні та привітних людей. Зі смаколиків виділила б кебаб та страви з морепродуктів. Відвідувала спа-процедури, сподобався хамам.

vCWWSW6ibGQ

—Свого часу про “Міс Львів” ходила недобра слава. У ЗМІ писали про його низький рівень, а конкурсанток, начебто, залучають до ескорт-послуг.  Вас, як володарки корони таке реноме не бентежить?

— Нічого не чула про те, що ви зараз сказали... Але думаю, що це були замовні статті. Наші дівчата завжди отримували призові місця на конкурсах “Міс Україна”, а Андріана Хасаншин свого часу отримала титул найкрасивішої дівчини України.

Розмовляв Антон КРАВЕЦЬ

Фото зі сторінки Любові Бакай

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: