Люку Бессону зірвали зйомки фільму про субмарину «Курськ»

Зйомки фільму про підводний човен «Курськ» на чолі з режисером Люком Бессоном довелося зупинити через відсутність спеціального дозволу Міноборони Росії.

Зйомки фільму про підводний човен «Курськ» на чолі з режисером Люком Бессоном довелося зупинити через відсутність спеціального дозволу Міноборони Росії, повідомляє «Дождь» з посиланням на продюсера проекту Андрія Сігле.

У квітні поточного року начальник управління культури Міноборони Антон Губанков заявив, що французька делегація приїде в РФ для підготовки до зйомок, але за словами Сігле його команда так і не дочекалася реакції Міноборони і ніяк не допомогла в питаннях зйомки на об'єктах, зокрема на території недіючих гарнізонів.

«Нам ніхто не відмовив, але поки і не дали згоду. Тому, розуміючи, що всі терміни минають, ми призупинили роботу. В зиму виходити зі зйомками досить складно. Взимку буде дивно знімати серпень, хоча там велика кількість зйомок у павільйонах, робота з комп'ютерної графіки, з будівництва декорацій. Це планувалася дійсно велика і серйозна картина, але, на жаль, як бачите, не відбулася», – констатував Сегле.

Кінопродюсер все ще сподівається на позитивну відповідь Міноборони, адже всі терміни зірвані і закінчити картину вчасно тепер не вдасться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: