В АП розповіли про поранених за минулу добу у зоні АТО бійців

За минулу добу жодене український військовий у зоні АТО не загинув, троє отримали поранення.

Про це повідомив чечник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Інтерфакс.

[dyvys_blockqoute text="За минулу добу внаслідок бойових дій, на щастя, загиблих наших військовослужбовців немає, проте троє воїнів дістали поранень." author="Олександр Мотузяник"]

Речник АП повідомив, що активність бойовиків у Луганській області за минулу добу значно зменшилася: вони жодного разу не використовували важке озброєння. В Новоалександрівці противник використовував гранатомети. За добу на цьому напрямку зафіксовано 5 збройних провокацій.

На донецькому напрямку ситуація залишається важкою, найгарячішою точкою є Авдіївська промзона. Бойовики продовжують використовувати міномети, за добу по позиціях сил АТО було випущено понад 180 мін. Загалом зафіксовано 24 збройних провокації, половина з них – із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку складною залишається ситуація а ділянці Докучаєвськ-Новотроїцьке-Богданівка-Стаогнатівка, де мали місце два бої. В районі Лебединського противник обстріляв позиції українських військових і артилерії, за годину випустивши понад 100 снарядів калібром 122 мм. Провокації також мали місце в Павлополі, Гнутовому, Мар'їнці. Загалом на маріупольському напрямку за добу зафіксовано 27 збройних провокацій, 9 з яких із застосуванням важкого озброєння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: