За ніч у Львові спіймали 15 нетверезих водіїв, один з них вчинив ДТП і втік з місця

Цієї ночі на дорогах Львова та основних автошляхах Львівщини інспектори склали 15 протколів за керування транспортними засобами у стані наркотичного або алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори, сьогодні вночі, помітили на вулиці Городоцькій тягач Renault Magnum, який їхав з великою швидкістю у напрямку виїзду з міста. У нього не працювало ближнє світло фар. У транспортного засобу були сильні пошкодження передньої частини автомобіля. Коли вантажівку зупинили, під час спілкування у водія виявили очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Патрульні встановили, що водій наїхав на огорожу на вулиці Сахарова та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. На водія винесли постанову за несправні прилади освітлення та склали протоколи за скоєну ДТП, за втечу з місця пригоди та за керування у нетверезому стані.

Вже зранку на вулиці Мазепи патрульні зупинили автомобіль Lexus LS 460 за не увімкнений світловий покажчик повороту. У жінки-водія не було полісу страхування. Під час спілкування у неї виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат перевірки на пристрої драгер позитивний – 0,69 проміле. На водія склали протокол за керування у нетверезому стані та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Екіпаж на автодорозі Київ-Чоп помітив автомобіль Audi А6, у якого були несправні освітлювальні прилади. Вимогу поліцейських про зупинку водія проігнорував та почав втікати. Інспектори заблокували згаданий автомобіль та зупинили його. Водій був в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Результат перевірки – 2.21 проміле. На нього склали постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за керування у нетверезому стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: