Контрабандисти втратили сотні тисяч гривень на Львівщині за ці вихідні

За минулі вихідні працівники Львівської митниці вилучили контрабандних товарів на суму понад 800 тисяч гривень. Загалом за 13 та 14 серпня зафіксовано 60 випадків порушень митних правил.

За минулі вихідні працівники Львівської митниці вилучили контрабандних товарів на суму понад 800 тисяч гривень. Загалом за 13 та 14 серпня зафіксовано 60 випадків порушень митних правил.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті управління Державної фіскальної служби у Львівській області.

Митники, жартуючи, зазначають, що для контрабандистів виявилося нещасливим число «13» – саме у суботу 13 серпня була попереджена найбільша кількість незаконного провозу товарів через кордон за вихідні – 38. Здебільшого митні правила порушували мешканці прикордоння.

Люди намагалися незаконно провезти будівельні матеріали, продукти харчування, алкоголь, планшети, побутову техніку тощо. Дехто із контрабандистів змінював у деклараціях вагу вантажу у 10 разів. Зокрема, двоє громадян намагалися провезти півтонни будівельних матеріалів, вказуючи лише 50 кілограмів.

На виїзд з України зафіксовано два випадки незаконного вивозу цигарок. Їх намагалися заховати у конструктивних частинах авто.

За цими фактами складено проколи про порушення митних правил. Товари вилучено. Справи скерують до суду, який і визначить покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: