На Житомирщині у місцевого жителя вилучили наркотики та боєприпаси

У Коростені Житомирської області у місцевого жителя вилучено партію наркотиків та боєприпаси.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Житомирській області, до місця проживання 46-річного жителя Коростеня оперативники 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України прибули 14 серпня для перевірки наявної інформації про можливе зберігання наркотиків.

З дозволу господаря поліцейські провели огляд належного йому підсобного приміщення.

Серед речей, що знаходилися усередині, увагу правоохоронців привернув рюкзак з бадиллям рослин маку. Як виявилося в ході перевірки, в ньому був поліетиленовий пакет з маковою соломкою вагою близько кілограма, 2 кг снотворного маку, медичні шприци з опієм та прекурсорами.

Окрім того, оперативники виявили 7 патронів калібру 7,62 мм. Точну кількість та вартість вилученого наразі встановлює експортиза.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції, працівники якої задокументували і вилучили виявлене. Усе нині направлено на експертне дослідження.

За фактом незаконного зберігання наркотиків (ст.309 ККУ) та боєприпасів (ст.263 ККУ) розпочато кримінальне провадження. Про його фігуранта також відомо, що він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків. У рамках досудового розслідування чоловіка перевіряють на причетність до інших протиправних діянь, у тому числі пов’язаних з реалізацією наркотиків та боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: